Hledání
Nabídka obchodu
Výrobce

Seznam výrobců

Zákaznické centrum
Informace


TOPlist

Anketa
Jakým zařízením vyhledáváte na e-shopu
Mobil
45 % (2108x)
Tablet
23 % (1061x)
PC
32 % (1497x)
Nejprodávanější
Vybíráme z nabídky

Novinka Mercury AVATOR

Vloženo: 14. 05. 2022

 KONCEPT ELEKTRICKÉHO PŘÍVĚSNÉHO MOTORU MERCURY MARINE® AVATOR™


Čisté, jednoduché, dokonalé. Koncept elektrického přívěsného motoru Mercury Marine® Avator™ zkoumá podstatu plavby. Tichý, hladký, snadno ovladatelný s nulovými přímými emisemi a minimální údržbou. Avator učiní plavbu na člunu dostupnější a zároveň dodrží závazek společnosti Mercury vést námořní průmysl v oblasti elektrického pohonu. Koncept elektrického přívěsného motoru Avator od Mercury. Nový způsob, jak jít odvážně.

KVALITA

Nejde jen o elektrický námořní pohon. Děláme to způsobem Mercury. Prvotřídní kvalita a pokročilé inženýrství v plně integrovaném, plně rafinovaném balení od nejrespektovanější značky na vodě.

INOVACE

Naším dalším krokem vpřed je inteligentní, plně elektrický pohon, stejně zábavný jako spolehlivý. Avator přinese nové inovace do malých plavidel, které lze spustit kdekoli, které si může užít každý.

ZKUŠENOSTI

Díky výjimečně hladkému a tichému výkonu vám Avator umožní plně se ponořit do prostředí kolem vás. Zdarma vidět, cítit a zažít skutečnou radost z plavby.

INOVATIVNÍ DESIGN


Nulové přímé emise
Chceme, abyste byli hrdí na to, že jednáte správně k životnímu prostředí tím, že umožníte plavbu bez výfukových plynů a nulových přímých emisí.
Jednoduchá obsluha
Od pohodlného skladování až po jednoduché ovládání se koncept Avator snaží předefinovat zážitek z plavby tím, že každému usnadní užívat si vodu podle svých představ.
Rychle nabíjecí baterie
Zkoumáme inteligentní řešení pro napájení vašich dobrodružství, včetně přenosných, rychle nabíjecích baterií. Takže budete mít sílu, když ji budete potřebovat.

Snadná přeprava
Odstraněním potřeby velkého tažného vozidla vytváříme nové příležitosti ke startu a průzkumu všude tam, kde na mapě najdete modrá tě
Optimalizovaná účinnost
Od motoru po hydrodynamiku, optimalizujeme účinnost, abychom maximalizovali váš čas na vodě.

Komentáře k článku

Zašlete nám Vaše názory k tomuto článku.

Jméno:
Email:
Text vzkazu: