Hledání
Nabídka obchodu
Výrobce

Seznam výrobců

Zákaznické centrum
Informace


TOPlist

Anketa
Jakým zařízením vyhledáváte na e-shopu
Mobil
45 % (2101x)
Tablet
23 % (1054x)
PC
32 % (1491x)
Nejprodávanější
Vybíráme z nabídky

Nové lehčí motory Tohatsu MFS 25-30 D

Vloženo: 17. 06. 2022

 Tohatsu Corporation oznamuje nejnovější přírůstek: MFS25/30D


V lednu 2022 oznámil japonský výrobce lodních motorů Tohatsu Corporation, že svoji nabídku rozšíří o novou generaci lodních motorů o výkonu 25 a 30 koní. Už v dubnu byly zařazeny tyto revoluční modely do výroby a první kusy budou dodány zákazníkům již toto léto. A v čem, že jsou tyto modely vlastně nové?

Redukce hmotnosti o 19 %

Velice důležitým parametrem lodních motorů je jejich hmotnost. To v Tohatsu dobře vědí, a proto přepracovali tvar a použili inovativní materiály pro klikovou hřídel a sání a zmenšili výslednou hmotnost motorů o 13,5 kg. Nové modely s celkovou hmotností 58 kg jsou nejlehčími tříválcovými čtyřtakty ve své kategorii a nabízí se tak možnost využití na lehkých hliníkových a plastových člunech, kde je vysoká hmotnost motoru častým problémem.

Efektivnější převodová skříň

Pro modely MFS25/30D byla navržena nová převodovka. Má torpédovitý tvar s vylepšenými hydrodynamickými vlastnostmi. To zajišťuje plynulejší obtékání a snižuje její odpor. To má příznivý vlivna spotřebu paliva i výkon. Nově také disponuje sacími otvory pro dodatečné konzistentní chlazení. Osvědčený převodový poměr 2,17:1 zůstává stejný jako u starších modelů. Nabízí vynikající kroutící moment i v nižších otáčkách a možnost aplikace široké řady propellerů pro různé účely.

Inovovaná multifunkční rukojeť

Tohatsu, pro MFS25/30D, přepracovalo rukojeť oje tak, aby obsahovala stop spínač, čtyřstupňový systém ovládání rychlosti trollingu začínající na 750 ot./min., řazení vpřed - neutrál - vzad a nastavení tření plynu. Některé modely také obsahují tlačítko elektrického startování a spínač trimování a náklonu. Multifunkční oj Tohatsu je také k dispozici pro různé modely. Multifunkční rukojeť oje je vybavena 3-polohovým nastavením výšky s volitelným příslušenstvím, které poskytuje další 4-poziční nastavení výšky. Standardní i multifunkční oj mají funkci ovládání rychlosti trollingu. K dispozici jsou také modely s dálkovým ovládáním.

Modely MFS25/30D jsou navrženy pro širokou škálu typů lodí, jako je nafukovací člun, RIB, Aluminium Fishing, FRP a/nebo Pontoon. MFS25/30D, který je k dispozici v barvách Tohatsu Aqua Marine Blue a Beluga White, s několika délkami násady a možností ovládání kormidla nebo dálkového ovládání, vyhoví jakékoli konfiguraci, kterou pro svou loď potřebujete.

Komentáře k článku

Zašlete nám Vaše názory k tomuto článku.

Jméno:
Email:
Text vzkazu: